Олексій Шалайський очолив сайт «Дзеркала тижня»

5 Квітня 2011
25924
5 Квітня 2011
12:23

Олексій Шалайський очолив сайт «Дзеркала тижня»

25924
Олексій Шалайський очолив сайт «Дзеркала тижня»

Олексій Шалайський став головним редактором інтернет-видання DT.ua - сайту тижневика «Дзеркало тижня. Україна». Цю інформацію він підтвердив «Детектор медіа», уточнивши, що розпочав роботу 4 квітня.

 

За словами пана Шалайського, він отримав пропозицію від головного редактора газети «Дзеркало тижня. Україна» Юлії Мостової, яка поставила перед ним завдання «зібрати всіх мудрих читачів в одну купку».

 

Олексій Шалайський обіцяє, що за півроку відвідувачі не впізнають сайт: «У нас з'являться нестандартні мультимедіа, нестандартні блоги, нестандартні обговорення - щоб читачу, який уміє думати, було комфортно на сайті і він зустрів там братів по розуму».

 

Водночас пан Шалайський продовжить у вільний час займатися інтернет-проектом «Наші гроші», який запустив разом з колегами з різних видань на початку 2011 року. «Але основний тягар там лягає на Юру Ніколова», - додав він.

 

Олексій Шалайський раніше працював головним редактором порталу UT.net.ua (сайт «Українського тижня»), куди прийшов у жовтні 2010 року і пішов у лютому 2011 року. До цього, у серпні 2010 року, пан Шалайський залишив посаду керівника інформаційного порталу ProUA. На початку 2011 року він разом з колегами з різних видань запустив сайт «Наші гроші».

 

Нагадаємо, на початку року вийшло перше число тижневика «Дзеркало тижня. Україна» під головуванням Юлії Мостової, яка раніше була заступником головного редактора газети «Дзеркало тижня». При цьому, сайт видання змінив дизайн і почав розвиватися як новинний інтернет-проект, а не лише онлайн-версія газети.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25924
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
1
4758 дн. тому
Ідуть з економіки. культури, права
Олег
4759 дн. тому
А журналисты из Зеркала уходят
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду