Переможницю проекту «Україна має талант!» запросили на шоу Опри Вінфрі

3 Квітня 2011
24554
3 Квітня 2011
13:25

Переможницю проекту «Україна має талант!» запросили на шоу Опри Вінфрі

24554
Переможницю проекту «Україна має талант!» запросили на шоу Опри Вінфрі

Переможницю телепроекту «Україна має талант!» Ксенію Симонову запросили знятися в одному із заключних випусків шоу Опри Вінфрі. Про це пише видання «Комсомольская правда в Украине».

 

Таку пропозицію Ксенія отримала в Сіднеї, звідки повернулася тиждень тому. В Австралію вона їздила на гала-концерт симфонічного оркестру «YouTube 2011», взяти участь у якому аніматорку запросив арт-директор YouTube Кріс де Чезаре.

 

«Ксюша стала відомою в усьому світі саме завдяки цій відеомережі, а тому не роздумуючи погодилася приїхати в Сідней», - повідомив виданню чоловік та продюсер Ксенії Симонової Ігор Паскар.

 

Нагадаємо, Ксенія Симонова здобула перемогу в телешоу «Україна має талант» у червні 2009 року.

 

Як повідомляла ТК, американська телезірка та медіамагнатка Опра Вінфрі прийняла рішення закрити «Шоу Опри Вінфрі», останній вихід програми відбудеться 9 вересня 2011 року, що стане заключним днем 25-го сезону програми.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24554
Читайте також
22.10.2008 07:24
Віктор Каспрук
, для «Детектор медіа»
16 768
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду