Кастинги на четверту «Фабрику зірок» стартують 9 квітня

3 Квітня 2011
4280
3 Квітня 2011
12:56

Кастинги на четверту «Фабрику зірок» стартують 9 квітня

4280
Кастинги на четверту «Фабрику зірок» стартують 9 квітня

Кастинги на участь у шоу Нового каналу «Фабрика зірок-4» стартують 9 квітня. Про це йдеться на сайті телеканалу.

 

Відбір учасників розпочнеться у Львові (9 квітня), далі триватиме у Дніпропетровську (16 квітня), Одесі (17 квітня), Харкові (14 травня), Донецьку (15 травня) та Києві (22 травня).

 

Згідно з умовами участі у кастингах, учасник повинен підготувати дві пісні (одну ліричну, одну танцювальну). Дозволяється використовувати мінусові фонограми. При цьому одну пісню має бути виконано а капела українською або російською мовою. «Завжди будьте готові до вокальних і танцювальних імпровізацій. Авторський матеріал вітається», - йдеться у повідомленні. 

 

Участь у кастингах можуть брати тільки особи, яким виповнилося 18 років.

 

Нагадаємо, третій сезон «Фабрики зірок» стартував у жовтні 2009 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4280
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду