Єгор Соболєв став прес-секретарем Азарова, а Вікторія Сюмар очолила прес-службу

1 Квітня 2011
8443
1 Квітня 2011
11:43

Єгор Соболєв став прес-секретарем Азарова, а Вікторія Сюмар очолила прес-службу

8443
Єгор Соболєв став прес-секретарем Азарова, а Вікторія Сюмар очолила прес-службу

Єгор Соболєв призначений прес-секретарем прем'єр-міністра Миколи Азарова. Про це йдеться у розпорядженні Кабінету міністрів України від 31 березня №577.

 

Єгор Соболєв у коментарі «Детектор медіа» зазначив, що його першочерговим завданням на новій посаді стане налагодження комунікації між головою уряду і журналістами. Для цього буде реформовано структуру прес-центру Кабміну і оновлено сайт уряду (він стане інтерактивнішим).

 

У коментарі «Детектор медіа» Єгор пояснив своє рішення погодитися на призначення так: «Микола Янович видався мені цілком свідомим політиком, який справді спроможний стати на шлях змін. Сподіваюсь, він не змінить своє рішення через дві години після його підписання, як роблять деякі канали».

 

Нагадаємо, Єгор Соболєв був координатором незалежного бюро журналістських розслідувань «Свідомо».

 

Як стало відомо ТК, наступним розпорядженням  Кабмін призначив керівником прес-служби Вікторію Сюмар.

 

З 1 квітня!

 

«Детектор медіа:)»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8443
Теги:
Коментарі
15
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Анна
4771 дн. тому
Ой. А я прочитала цю новину лише сьогодны 2 квітня. Так зрадів. Бо кадидатури якраз підхдящі. Що один, що друга. Будуть служить, аби тільки покликали.
Журналист
4772 дн. тому
конечно, это 1-апрельская разводка. Но rак много поверивших! А почему? Потому что репутация у журналистов Украины - как у продажных тварей.
9876
4772 дн. тому
Не надо гнать, Сюмар отказалась! Ведь уже согласилась Маша Еффросинина, то чего ж ей перебегать дорогу!
Qcumber
4772 дн. тому
:D :D :D Так, минулого року Піховшека "призначили" прес-секом Януковича (http://www.telekritika.ua/news/2010-04-01/52045), цього року споксились на Азарова! :D :D :D А по оригінальніше? В будь-якому разі, дякую за жарт. :lol:
Леся
4772 дн. тому
)))))))). молодці!!!
сок
4772 дн. тому
с 1 апреля!
123
4772 дн. тому
Да и вообще Егор молодчина! Несмотря на проигрыш Даре на Банковой, сумел устроится на Грушевского!
хм
4772 дн. тому
вообще признаком плохого тона является публикация, как когда-то к всесоюзному ленинскому субботнику нужных и правильных статей, откровенного абсолютно не смешного бреда к 1 апреля. интересно:автор всю ночь думал над статьёй или это так сказать заранее спланированное редакционное задание?... и после этого, ну как в анекдоте старом, эти люди смеют обсуждать навязчивое появление Вовы Зелинского в кадре и уровень его шуток....
:)
4772 дн. тому
Спасибо, поржал:) Обратите внимание на конец новости: «Телекритика:)»
ЮЛЯ И ИРА
4772 дн. тому
Егор, ты ж не изменился и не изменишься, правда? Успехов и не слушай шипение злопыхателей! В любом случае - за окном весна, постарайся все таки видеть жизнь и не пропускать наших встреч в пабе на ...!
Луканов
4772 дн. тому
Це не жарт, коли Єгор Соболєв став прес-секретарем Азарова. Жарт був би, якби Азаров став прес-секретарем Соболєва.
хм
4772 дн. тому
Самая главная черта, наверное, всех местечково-отстойных изданий, имеющих, ну естественно огромные претензии и амбиции, чуть-ли не на роль конечной инстанции это- полное отсутствие чувства юмора, чувства меры и элементарного соображения. Но, предположу, что данная публикация, размещенная именно как первоапрельская шутка изданию кажется очень остроумной, смешной....но иногда ,как мне кажется, если человек не умеет смешить сам и рассказывать анекдоты, ну и так далее и тому подобное, или к примеру писать сатирические статьи, то лучше уж опубликовать ,хоть это и банально, интервью со Жванецким, чем вот то, что в публикации выше....
Эгус Кабулус
4772 дн. тому
Первоапрельская шутка?)
tv-on
4772 дн. тому
це, вибачте, п...ц. І ці люди забороняють нам колупатися в носі... Соромно Єгоре... Хоча, тобі, думаю, вже недоречно нагадувати про те, що є такі слова...
Влад
4772 дн. тому
Олена Притула: "Єгор, я знаю тебе 11 років - ти ж працював електриком в Українській Правді" (УП: Єгор Соболєв - сміятися чи плакати)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду