Компанію «Медіа-прес», що входить до «Сегодня мультимедіа», очолила Іраїда Шапошнікова

31 Березня 2011
17462
31 Березня 2011
11:12

Компанію «Медіа-прес», що входить до «Сегодня мультимедіа», очолила Іраїда Шапошнікова

17462
Компанію «Медіа-прес», що входить до «Сегодня мультимедіа», очолила Іраїда Шапошнікова

Виконувати обов'язки генерального директора ЗАТ «Медіа-прес», яка входить до складу видавничого холдингу СКМ «Сегодня мультимедіа», буде Іраїда Шапошнікова. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Олександра Михайлова, яка раніше виконувала обов'язки керівника «Медіа-прес», повертається у ЗАТ «Сегодня мультимедіа» з 1 квітня. Вона займатиметься розвитком нових проектів та керуватиме маркетингом у компанії.

 

Іраїда Шапошнікова була фінансовим директором компанії.

 

«Курс компанії на найближчий період залишається незмінним. Видавництво продовжить працювати у звичному режимі», - зазначила пані Шапошнікова.

 

ЗАТ «Медіа-прес» - видавець донецьких газет «Салон. МиллионЪ объявлений» і «РИО» та продавець реклами в них.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17462
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду