Нацрада скасувала три рішення про видачу провайдерських ліцензій «Датагруп»

30 Березня 2011
17635
30 Березня 2011
19:14

Нацрада скасувала три рішення про видачу провайдерських ліцензій «Датагруп»

17635
Нацрада скасувала три рішення про видачу провайдерських ліцензій «Датагруп»

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 30 березня скасувала три свої рішення про видачу ліцензії провайдера програмної послуги ТОВ «Датагруп Медіа» - через несплату ліцензійного збору.

 

Ідеться про ліцензії на місто Хмельницький та на Дарницький і Солом'янський райони міста Києва.

 

Як пояснила заступник голови Нацради Лариса Мудрак, компанія сама звернулася до Нацради з проханням скасувати рішення і просить переглянути ліцензійний збір після ухвалення нової методики. Збір по іншим своїм ліцензіям «Датагруп» уже встигла сплатити.

 

Нагадаємо, «Датагруп Медіа» отримала ліцензії провайдера кабельного телебачення на цілі міста або окремі райони в Києві, Дніпропетровську, Хмельницькому, Луцьку, Вінниці, Кривому Розі, Кременчуці, Нікополі та Вишгороді.

 

Власником «Датагруп Медіа» й оператором телекомунікацій провайдера є ПрАТ «Датагруп» - один з найбільших недержавних операторів фіксованого зв'язку.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17635
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду