Зеленський: Над шоу Нагієва працюють консультанти з «Первого канала»

30 Березня 2011
13190
30 Березня 2011
17:58

Зеленський: Над шоу Нагієва працюють консультанти з «Первого канала»

13190
Бо «професіоналів, здатних створювати якісне щоденне ток-шоу, в Україні немає»
Зеленський: Над шоу Нагієва працюють консультанти з «Первого канала»

Ток-шоу «Всі свої» з Дмитром Нагієвим на телеканалі «Інтер» створене і виробляється українськими спеціалістами, однак над проектом працюють консультанти з «Первого канала» (Росія).

 

Про це у коментарі «Детектор медіа» повідомив генеральний продюсер «Інтера» Володимир Зеленський у відповідь на заяву заступника голови Верховної Ради Миколи Томенка про те, що частина програм каналу, зокрема і цей проект, адмініструються з Москви.

 

«У програмі розглядаються лише українські теми, тому там працюють українські журналісти на редактори. Єдине, ми запросили консультантів з російського ринку, які безпосередньо працювали над створенням аналогічного шоу в Росії. Тому що професіоналів, здатних створювати якісне щоденне ток-шоу, у нас, на жаль, немає», - сказав пан Зеленський.

 

За словами Володимира Зеленського, російські консультанти приїхали до України 4,5 місяці тому, щоб навчати спеціалістів «Інтера».

 

«Звичайно, ми могли б запросити західних спеціалістів, як це роблять інші канали. Але справа у тому, що західні професіонали взагалі говорять іншою мовою і завжди приносять свій формат, - додав він. - Наприклад, формат «Х фактор» виходить у 80 країнах. І ми якраз 80-країна. Це нікого не бентежить. Але якщо у програму «Всі свої» запрошений російський виконавчий продюсер, який розуміє технологію  зйомок щоденного ток-шоу, то це вже сприймається так, що «Інтер» продається росіянам».

 

Нагадаємо, «Всі свої» - ток-шоу, у студії якого обговорюються події, які викликали великий суспільний інтерес: злочини, афери, стосунки у сім'ї, гучні історії з життя зірок тощо.

 

Темами «Всіх своїх» наступного тижня будуть «Раби 21 століття», «Без комплексів», «Мої батьки - геї», «Звичайне звірство».

 

На питання про те, над якими іншими проектами працюють російські фахівці, Зеленський не відповів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13190
Читайте також
Коментарі
12
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Экс Интер
4773 дн. тому
Аналогичное, только более качественное ток шоу на Интере делали, если мне не изменяет память, еще лет десять назад. А после него были и ток шоу и программы и многое другое. И всякий секонд хэнд не впаривали, под видом крутых ведущих и еще более крутых консультантов, которых, набось, с Первого канала 100 лет назад на пенсию поперли. Ряшин с Созановским, хоть рейтинги держали, а этот "пацан с района" уронил канал ниже плинтуса, под ярким девизом "УСЬО БУДЕ КВАРТАЛ"
коко
4773 дн. тому
Не такой уж специалист Зеленский чтобы заявлять - "... що професіоналів, здатних створювати якісне щоденне ток-шоу, у нас, на жаль, немає». Хорошо, что он себя к профессионалам не причисляет, хотя, как не включишь Интер, он везде. Его амплуа - шут, а берется вести "Горячее кресло", например.
Лида
4773 дн. тому
"Интер" стал примитивным до тошноты с Зеленским.
cabman
4774 дн. тому
бл..., я хрєнєю. Спочатку говорили, що Інтер - суцільне російське серіальне мило. Людина замінила мило на соціальну програму. Нормально! Працює російський ведучий? Ну так в Україні - половина російськомовних. Нормальний комерційний хід.
Совесть
4774 дн. тому
Да, Вова, вы системно травите народ страны московской баландой. Уже опустили бизнесс по рецепту русполиттехнологов ниже сталинграда. Давай еще троих Нагиевых, пятерых утренних попугаев и десяточек губатеньких машмалиновских. Убожества 21 века, дуркуй народ под дудочку баблозеленского.
хм
4774 дн. тому
ну что сказать тут....никто не умоляет успехов Зелинского и его несомненно высокого уровня, но просто иногда, заняв должность и войдя, так сказать в курс дела, для общего так сказать развития бывает очень полезно спускаться с небес на землю и с 7-8 этажа телеканала "интер" в архив. Там господин Зелинский сможет для себя найти "ток-шоу, у студії якого обговорюються події, які викликали великий суспільний інтерес: злочини, афери, стосунки у сім'ї, гучні історії з життя зірок тощо", сделанные не хуже отечественными производителями...к слову, более качественно, поскольку люди РАБОТАЛИ там над программами, а не приезжали в Украину подхалтурить на выходных....
007
4774 дн. тому
народ, не треба топити Зеленського, він і його гуморна команда чухаються від того, що не можуть повернути каналу попередній статус лідера. Жоден із запущених проектів не дав бажаних показників, а кошти витрачені шалененні... Перегнули палицю в бік російських ведучих, не залишили нічого українського і для українського менталітету. Примітивно, бідненько для ока і для душі... не на ті проекти ставлять ставку... схаменіться, бо плюються глядачі.
колега
4774 дн. тому
Ну рейтинги поеазали як цінують глядачи частину проєктів Зеленського. провал по праймтайму. Застав дурян богу молитися, то ваін лоба поб"є! Це про Зеленського й його команду. І ці люди казали, щзо вони виробляти своє будуть. Своє виявилося запозиченим з відпрацьованих форматів та ведучих з россіі. Бо клепки немає. А взагалі пацани просто бабки зараз гребуть. Чос у них поки дозволили. Бо вони всі нові проєкти через свій продакшен запустили. То доход туди йде , а не Інтеру. А канал канає.
123
4774 дн. тому
гоблін криворізький!
Кутєпов
4774 дн. тому
Вова Зеленський абарзєл уже вкрай!
І не буде!!!
4774 дн. тому
Поки такі "круті" менеджери мислять по-криворізьки! Чи він думає, що шоу з "масквічамі" вийшло таким, яке треба?!
234
4774 дн. тому
{CENSORED}
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду