Film.ua відкрив компанію з дистрибуції прав на образи героїв фільмів та анімації

30 Березня 2011
10141
30 Березня 2011
13:23

Film.ua відкрив компанію з дистрибуції прав на образи героїв фільмів та анімації

10141
Film.ua відкрив компанію з дистрибуції прав на образи героїв фільмів та анімації

До структури групи Film.ua увійшла компанія Good Points. Її керівником став Руслан Подлєсний. Про це повідомляє Media Business Reports.

 

Good Points займатиметься дистрибуцією прав на використання  образів популярних героїв з фільмів, серіалів та анімації на території України. На сьогодні компанія придбала ексклюзивні права на використання образів героїв мультсеріалу «Пригоди Лунтіка та його друзів» (виробляє проект російська студія «Мельница»).

 

Виробники товарів для дітей (одяг, іграшки, продукти тощо) зможуть придбати у Good Points ліцензію на використання образів героїв мультфільму для брендування своєї продукції.

 

Нагадаємо, в Україні мультсеріал «Лунтік» транслює телеканала ТЕТ

 

З березня 2008 року в Україні вже працює одне з найбільших у Північній та Південній Європі міжнародне ліцензійне агенство Kidz Entertainment/EEMC, український партнер Kids Market Consulting. Портфель агентства ввключає такі бренди як Bratz, The Simpsons, Transformers, Bob the Builder, Tomas&Friends, Pokemon, Ninja Turtles, IceAge, LEGO тощо.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10141
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду