CME купила найбільшого дистрибутора контенту в Чехії та Словаччині

30 Березня 2011
3882
30 Березня 2011
13:06

CME купила найбільшого дистрибутора контенту в Чехії та Словаччині

3882
CME купила найбільшого дистрибутора контенту в Чехії та Словаччині

Корпорація Central European Media Enterprises Ltd.(CME) купує компанію Bontonfilm - дистрибутора телевізійних та кіно- прав тощо. Про це повідомляється на сайті СМЕ.

 

Корпорація, а точніше компанія Media Pro Entertainment, яка є її частиною, стане власником 100% акцій Bontonfilm. Продавець - Bancroft a.s.

 

CME розраховує, що новий актив допоможе їй зміцнити свої позиції як однієї з найбільших вертикально інтегрованих медіакомпаній Східної і Центральної Європи, яка виробляє та розповсюджує аудіовізуальний контент для телебачення, нових медіа, кіно та домашніх розваг.

 

Базова вартість угоди - $11 млн. Річний дохід компанії у 2010 році склав $37 млн.

 

Нагадаємо, CME до весни 2010 року була співвласником «1+1», а після продажу каналу пішла з українського ринку.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3882
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду