Мельниченка знову викликають на допит до Генпрокуратури

26 Березня 2011
14707
26 Березня 2011
15:46

Мельниченка знову викликають на допит до Генпрокуратури

14707
Мельниченка знову викликають на допит до Генпрокуратури

Екс-офiцер управлiння Державної охорони України майора Микола Мельниченко сказав, що в понедiлок 28 березня його знову викликають на допит до Генеральної прокуратури України. Про це повідомляє «Інтерфакс».

Цього дня, за словами Мельниченка,  у Генпрокуатурі проходитиме допит і екс-президента України (1994-2005) Леонiда Кучми. «Кучму викликають на допит на 10 ранку, а мене десь на двi години пiзнiше», - розповів Микола Мельниченко журналiстам у суботу в Києвi. Він додав, що стосовно характеру запитань слідчих йому нічого невідомо.


Нагадаємо, 24 березня Генпрокуратура висунула обвинувачення колишньому президенту Леоніду Кучмі у справі Гонгадзе після очної ставки з Олексієм Пукачем. Кримінальна справа щодо Леоніда Кучми порушена за ч. 3 ст. 166 Кримінального кодексу в редакції 1960 року («перевищення влади і службових повноважень», карається позбавленням волі строком від 5 до 12 років).

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14707
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду