Ток-шоу Нагієва знизило частку слоту «Інтера»

25 Березня 2011
16561
25 Березня 2011
14:35

Ток-шоу Нагієва знизило частку слоту «Інтера»

16561
Ток-шоу Нагієва знизило частку слоту «Інтера»

Ток-шоу «Всі свої» з Дмитром Нагієвим на знизило частку слоту «Інтера». Проект стартував 21 березня, він виходить о 18.10 з понеділка по четвер. За перший тиждень трансляції він у середньому мав рейтинг 4,96%, частку 15,72% за аудиторією 18+, вибіркою «Вся Україна» (тут і далі наведено попередні дані overnight компанії Gfk Ukraine).

 

За «50 тис.+»  показники нижчі: рейтинг 4,17%, частка 13,88%.

 

За попередній тиждень (14-20 березня) слот 18.10-19.00 мав частку 17,38% за «Вся Україна» та 14,12% за «50 тис.+». Тоді у ньому виходив серіал «Схиблена». Середня частка телеканалу «Інтер» за минулий тиждень загалом - 18,6% за «Вся Україна» та 15,45% за «50 тис.+».

 

Нагадаємо, «Всі свої» - ток-шоу, у студії якого обговорюються події, які викликали великий суспільний інтерес: злочини, афери, стосунки у сім'ї, гучні історії з життя зірок тощо. У найближчих випусках йтиметься про масову еміграцію за кордон українських жінок, скандал у інтернаті міста Торез, відеокамери у шкільних туалетах, вбивство дівчат-підліток у Севастополі.

 

Розрахунок показників був здійснений для населення віком 18+, вибірка «Вся Україна», «50 тис.+». Дані надані компанією Gfk Ukraine. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії Gfk. Середня частка каналу та слоту  розрахована за період 14-20 березня.

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16561
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Хе
4752 дн. тому
О чем речь, просветите меня, темную?... что такое слот? когда пишутся такие новости, внизу делается "справка", куда выносится то, что читателю может помочь врубиться, о чем речь. Например, в данном случае, можно было бы обозначить определение понятия "слот". Ну и понятно, что опубликован присланный релиз, но можно было его хотя бы как-нибудь адаптировать? Спасибо за понимание
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду