«Інтер» відмовився від «Команди мрії» Савіка Шустера

24 Березня 2011
23022
24 Березня 2011
11:37

«Інтер» відмовився від «Команди мрії» Савіка Шустера

23022
«Інтер» відмовився від «Команди мрії» Савіка Шустера

«Інтер» закрив проект «Команда мрії». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Як пояснюють на каналі, це рішення обумовлене відсутністю зацікавленості аудиторії каналу «Інтер» у спортивно-розважальному шоу, і, як наслідок, низькими показниками телеперегляду цього проекту.

 

Шоу «Команда мрії» стартувало 21 лютого і в середньому мало рейтинг 2,29%, частку 9,17% за вибіркою «Вся Україна» та рейтинг 1,78%, частку 6,84% за «50 тис.+», аудиторія 18+.

 

Нагадаємо, «Команда мрії» - це спортивне реаліті-шоу телеканалу «Інтер» і «Савік Шустер студії» за форматом Kick The Pros. Всеукраїнський кастинг проекту розпочався 19 січня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23022
Читайте також
17.03.2011 12:15
Сергій Сіваченко
, для «Детектор медіа»
25 253
25.02.2011 08:45
Сергій Сіваченко
, для «Детектор медіа»
20 071
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Мечтатель
4753 дн. тому
Организация была ужасной, проект сырой, непродуманный. Нечего списывать свои ошибки на зрителя, которого якобы не интересуют спортивно-развлекательные шоу. Был бы в этом шоу драйв, смотрели бы
Нуну
4753 дн. тому
а люди ж понадеялись - толпами приезжали на кастинги, мечтали сыграть против сборной... это не первый, да и не последний провальный проект на интере.
Алегарф
4753 дн. тому
Ну, не знаю, по-моему, на Зеленского нападать ещё рано, прошло там 100 дней с момента назначения или нет, но уже потихоньку надо : ) Кстати, а зачем Безлюдная прибирала с канала новости спорта и прогноз погоды, никто не задумывался?
Гарячка белая
4753 дн. тому
Откуда было знать команде Зеленского, что зритель Интера неИНТЕРесуется футболом? Они сейчас много закроют. Экспериментаторы хреновы!.... Убили канал одной большой гранатой - запулили туда топ-менеджеров 95 квартал! И куда смотрят акционеры?
Алегарф
4753 дн. тому
Если футбол это цирк, то эта передача вообще была цирком в квадрате, поделом! http://slobodan-memoria.narod.ru/nato.htm
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду