Прем’єра кулінарного шоу Герасим’юк «Життя на смак» вийде 2 квітня

23 Березня 2011
25100
23 Березня 2011
11:49

Прем’єра кулінарного шоу Герасим’юк «Життя на смак» вийде 2 квітня

25100
Прем’єра кулінарного шоу Герасим’юк «Життя на смак» вийде 2 квітня

Прем'єра нового проекту Ольги Герасим'юк «Життя на смак» виробництва ISTIL Studios вийде на телеканалі «Україна» у суботу, 2 квітня, о 9:00. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

За інформацією прес-служби, жанр програми - кулінарне шоу. У кожному випуску програми - свій зірковий гість. Героями перших випусків шоу стануть ведучий і шоумен Максим Неліпа, актор Борис Барський, співачка Євгенія Власова та міс Україна-Всесвіт 2010 Анна Пославська.

 

Шоу складається з кількох блоків. Спершу на героя програми чекає сюрприз: близькі люди з його юності приготують і передадуть улюблену страву дитинства, а також розкажуть про кулінарні звершення гостя в молодості. Для цього знімальна група спеціально вирушить на батьківщину героя програми.

 

Далі сам гість шоу проведе майстер-клас з приготування своєї фірмової страви. Потім разом з ведучою гість програми спробує приготувати страву, яку він ніколи не готував, але мріяв про це.

 

 

Життя на смак

 

За словами Ольги Герасим'юк, програма «Життя на смак» не просто розповідає про те, як готувати: «Наше шоу здивує глядачів не лише смачними рецептами, а й цікавими історіями з життя гостей. А їхні спогади про дитинство допоможуть глядачам з новою теплотою озирнутися на власне дитинство і на свою родину».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25100
Читайте також
31.03.2011 14:23
Тетяна Веремчук
16 374
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду