Юрій Стець: Дарка Чепак ставить набагато амбітніші цілі

17 Березня 2011
19285
17 Березня 2011
18:47

Юрій Стець: Дарка Чепак ставить набагато амбітніші цілі

19285
Юрій Стець: Дарка Чепак ставить набагато амбітніші цілі

Колишній генеральний продюсер 5-го каналу, народний депутат (НУ-НС) Юрій Стець вважає, що Дарка Чепак має набагато амбітніші цілі, ніж посада прес-секретаря президента. Таку думку він висловив, коментуючи «Детектор медіа» призначення пані Чепак прес-секретарем президента Віктора Януковича.

 

«Ми маємо поважати вибір Дарки Чепак. Вона це розглядає як крок нагору, крок уперед. Якби не було в неї такого розуміння, вона б ніколи в житті подібне рішення не прийняла. І для мене є очевидним, що це для неї перший крок і цілі вона ставить набагато амбітніші», - заявив він.

 

Пан Стець характеризує Дарку Чепак як людину системну, яка ніколи не відступала від своїх рішень і свого бачення. «Тому я думаю, що в Адміністрації президента будуть великі дискусії, і вона не буде мовчазним риториком - людиною, яка лише озвучує чиїсь думки», - додав він.

 

На запитання ТК, чи поліпшиться, на його думку, комунікація президента з журналістами, Юрій Стець відповів: «Якщо не поліпшиться, то значить, вона не змогла зробити те, заради чого її кликали. Очевидно, якщо вона прийняла таке рішення, то вона розуміє, як це потрібно зробити».

 

Він також наголосив на працелюбності пані Чепак, яка «може працювати і працює 24 години на добу», а значить серйозно і якісно виконуватиме свою роботу.

 

«А чи вийде в неї, чи ні - це навіть не залежить від неї. Це залежить від обставин, від тих людей, які поруч із нею працюють, від течій і впливу керівників Адміністрації президента. І від Віктора Федоровича це теж дуже сильно залежить», - зазначив Юрій Стець.

 

Нагадаємо, 17 березня президент Віктор Янукович призначив Дарку Чепак своїм прес-секретарем. Савік Шустер назвав «безсумнівною втратою» те, що пані Чепак залишає «Савік Шустер студію» у зв'язку із новим призначенням. Сама Дарка Чепак заявила, що «для будь-якого журналіста честь працювати на цій посаді».

 

Дарка Чепак з 2003 до 2008 року працювала на 5-му каналі, куди повернулася в грудні 2010-го директором творчо-виробничого центру. Також з 2008 року до нинішнього моменту вона була головним редактором «Савік Шустер студії».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19285
Читайте також
21.03.2011 16:27
Сергій Грабовський, «Українська правда»
23 575
21.03.2011 16:05
Александр Чаленко, «Обозреватель»
22 496
19.03.2011 22:14
Сергій Дацюк, для «Української правди»
37 263
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Камбоджанка
4723 дн. тому
а Стець реально каже діло..
Умник
4778 дн. тому
Зачем Стецю к кому-то подлизываться? Он вполне самодостаточный человек и работает не меньше Дарки. И вполне вероятно, что выгнать могли бы и Дарку по результатам работы и рейтингов.
micka
4779 дн. тому
любой журналист, перешедший на службу сбу, или какого-бы то ни было президента, прекращает носить статус "журналист", а становится пиар-менеджером, и не имеет никакого права больше называться журналистом, пока не прекратит служить хозяевам. вместе с этим, пиар-менеджер теряет членство в любых журналистских профсоюзах, а также лишается защиты законом о защите журналистов
5 канал
4780 дн. тому
Дарка на канале за три месяца своей работы запустила аж целую Безулик, которая по рейтингам хуже, чем в прошлом сезоне... Так что, дорогие "доброжелатели" Стеця, прекратите нытье!
Грець
4781 дн. тому
Главное Юра может быть спокоен: с 5 Дарка его выгнать не успела. После ее ухода на канале можно окончательо поставить крест.
крио
4781 дн. тому
Дуже виважений коментар, без зайвих істерик і ярликів. Справді - час покаже... Хоча, напевно, крок Дарки та її пояснення більш ніж несподівані...
Цікавий
4781 дн. тому
Стець підлабузнюється до Чепак. Стець - молодець
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду