«Газета по-киевски» призупинила вихід. Головний редактор пояснює це організаційними проблемами

14 Березня 2011
23023
14 Березня 2011
17:07

«Газета по-киевски» призупинила вихід. Головний редактор пояснює це організаційними проблемами

23023
«Газета по-киевски» призупинила вихід. Головний редактор пояснює це організаційними проблемами

«Газета по-киевски» тимчасово призупинила вихід. Видання не вийшло у п'ятницю, 11 березня, і в понеділок, 14 березня.

 

Головний редактор і генеральний директор газети Сергій Тихий у коментарі ТК пояснив це організаційними проблемами.

 

«Невихід газети упродовж двох днів пов'язаний з певними чинниками, я хочу особливо підкреслити, що вони не мають жодного відношення до економічних. Вони пов'язані з певними організаційними проблемами», - сказав він.

 

Також пан Тихий наголосив, що мова не йде про закриття газети і перехід в онлайн: «Та інформація, яка з'явилась упродовж останньої години в інтернеті з посиланням на "Сегодня" (до речі, на "Сегодня" вона вже знята), на 100% не відповідає дійсності. Ніхто не збирається закривати газету, про це взагалі мова не йде, подібні питання не розглядаються, і взагалі такий розгляд не був призначений на будь-яку дату. Відповідно, не йде мова про перехід в онлайн. Ми й так в онлайні і, до речі, займаємо там непогані місця».

 

«Газета по-киевски» виходить із січня 2003 року, з травня 2004-го - щоденно. Видавець - ТОВ «Пресцентр». У 2006 році запустився портал «Газеты по-киевски», стартували «Газета по-днепропетровски» і «Газета по-харьковски», у 2007-му - «Газета нашего района», «Газета по-одесски», «Газета по-донецки» і «Газета по-львівськи».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23023
Читайте також
28.03.2011 16:30
Наталья Лигачева
29 059
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Курукуку
4784 дн. тому
Те, що "Глварєд-медіа" більше нема-- теж "організацыйні проблеми"?
T1026230
4784 дн. тому
Все очень плохо, а будет еще хуже..А чего вы ожидали?
Алегарф
4784 дн. тому
Ай, уже увидел : ) http://www.telekritika.ua/daidzhest/2011-03-14/61091
Алегарф
4784 дн. тому
Опять "самоцензура"? ))) Так и вижу как Андрийчык Шевченко своим ополоумевшим фейсом вещает на какой-нибудь одной из пяти "свобод слова" по зомбовизору: "Влада знову наступайэ на свободу слова, в уКРАЙИНИ тэлэканалы позбавляють частот на мовлэння, закрываюця газеты, зныкають журналисты... а мыни, такому гавнюкови прымитывному, дужэ однажды повэзло з такою гарною женьщиною, як Анечка Гомонай!" : ) Или действительно в Главреде конец света наступает, товарищи журнаглисты?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду