Одеський комерційний канал АРТ платитиме 1 грн за оренду комунального майна

12 Березня 2011
11379
12 Березня 2011
10:37

Одеський комерційний канал АРТ платитиме 1 грн за оренду комунального майна

11379
Одеський комерційний канал АРТ платитиме 1 грн за оренду комунального майна

Одеська міська рада вирішила надати ТОВ «Одеський міський телерадіоцентр» пільгу з орендної плати за орендоване приміщення. З 28 лютого до 1 вересня 2011 року орендна плата становитиме 1 грн на рік. Про це повідомляє сайт «Взгляд из Одессы» із посиланням на міське управління інформації.

 

ТОВ «Одеський міський телерадіоцентр» відоме як телерадіокомпанія АРТ. Цю ТРК вважають близькою до Одеського міського голови Олексія Костусєва. До її штату входять декілька осіб, однак орендована у міста площа (студія, монтажні приміщення, кабінети тощо) складає декілька сотень метрів, пише «Взгляд из Одессы».



Таким чином, комерційна структура отримала пільгу, якої раніше були позбавлені десятки громадських організацій, що займалися проблемами малозабезпечених, ветеранів-афганців, багатодітних родин тощо.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11379
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Одессит
4765 дн. тому
Ну конечно, когда Гурвиц со своими убириями срывал абсолютно целую крышу над этим помещанием и вынудил телевизионщиков съехать, то телекритика молчала. А теперь как ретранслировать гурвицевскую пропаганду, так телекритика в первых рядах. Хотя чего еще ожидать от грантоедов.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду