На частоту ТРК «Київ» претендують шість компаній, у тому числі – сама ТРК «Київ»

3 Березня 2011
17688
3 Березня 2011
17:07

На частоту ТРК «Київ» претендують шість компаній, у тому числі – сама ТРК «Київ»

17688
На частоту ТРК «Київ» претендують шість компаній, у тому числі – сама ТРК «Київ»

На 30 ТВК у Києві, на якому мовила до відмови в продовженні ліцензії ТРК «Київ», претендують шість телекомпаній. Про це ТК повідомили в Нацраді, не уточнюючи назви претендентів.

 

Як розповіла ТК в. о. директора ТРК «Київ» Світлана Криворучко, ТРК «Київ» бере участь у конкурсі на цю частоту. «І дуже сподівається на перемогу, - додала вона. - Адже нова концепція мовлення, яку ТРК "Київ" планує втілити за кілька місяців, на мою думку, дозволить завоювати чимало прихильників».

 

Нагадаємо, Нацрада відмовила ТРК «Київ» у продовженні ліцензії 10 листопада 2010 року і не гарантує компанії перемогу в конкурсі.

 

22 грудня 2010 року Нацрада оголосила конкурс на 11 телевізійних і 111 радійних частот, у тому числі на 30 ТВК. Підсумки цього конкурсу мають підбити до 20 березня 2011 року.

 

Загалом на 111 радіочастот надійшла 581 заява від 96 радіомовників, а на 11 телевізійних - 24 заяви від 20 телемовників, повідомили в Нацраді.

 

Також, як писала ТК, 30 грудня Нацрада оголосила конкурс на 15 частот радіо «Мелодія» і дві частоти телеканалу «Інтер». Його підсумки повинні підбити до 29 квітня 2011 року.

 

За даними регуляторного органу, на цей конкурс надійшло 105 заяв від 27 радіомовників і вісім заяв від шести телемовників. Зокрема, на 23 ТВК у Кам'янці-Подільському і 10 ТВК у Запоріжжі претендують по чотири компанії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17688
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду