Руслана Писанка вестиме програму «Авто+» на «1+1»

1 Березня 2011
19860
1 Березня 2011
15:50

Руслана Писанка вестиме програму «Авто+» на «1+1»

19860
Руслана Писанка вестиме програму «Авто+» на «1+1»

Руслана Писанка вестиме 5-хвилинну програму «Авто+» в межах «Сніданку з "1+1"». Про це ТК повідомили у прес-службі каналу.

 

Проект з'явиться в ефірі 9 березня і виходитиме в будні , одразу після ранкового випуску ТСН о 8.30. Програму виробляє «Авто парк медіа».

 

Руслана Писанка розповідатиме про автоновинки, сучасні автомобільні ґаджети, безпеку на дорогах та автомоду. Також ведуча демонструватиме, як керувати автомобілем на льоду, бездоріжжі тощо.

 

«Зараз Руслана разом зі знімальною групою перебуває в Женеві на автосалоні, куди приїхала спеціально, щоб зняти серію епізодів для своєї програми. 2 березня в ефірі "Сінданку з 1+1" буде пряме включення зі скайпу, а 9 березня Руслана прийде у студію, щоб представити прем'єру "Авто+", відповісти на запитання та розказати про власний автодосвід», - розповіла продюсер «Сніданку» Юлія Жмакіна.

 

За її словами, Руслана Писанка «ідеально підійшла на роль ведучої», тому що захоплюється автомобілями та вміє розказувати про складні речі доступною мовою.

 

«"Авто+" не буде програмою "для чайників". Вона буде цікава як для чоловіків, так і жінок», - переконує пані Жмакіна.

 

Нагадаємо, Руслана Писанка вже веде на «1+1» реаліті-шоу «Сусідські війни».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19860
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
эксперт
4804 дн. тому
Руслана никогда не была яркой ведущей. Это правда! А сравнение "потрясающая женщина" вообще не из её биографии. А уж если оценивать за массой кг-сала... тогда ваша лесть толстухе достойна магарыча...
!!!
4804 дн. тому
Руслана - яркая ведущая и потрясающая женщина! Просто ее окружают бездарные режиссеры и продюсеры, ленивые настолько, что даже не могут ничего придумать нового и паразитируют на ее хоризме.
а толку?
4804 дн. тому
як би не запихали Руслану чи куди б не пристроювала себе "погасла зірка" це їй не допоможе. Всі проекти з участю Писанка не-ці-ка-ві брати-близнюки.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду