Мустафін виклав в інтернеті сюжети СТБ про Януковича

28 Лютого 2011
35621
28 Лютого 2011
18:53

Мустафін виклав в інтернеті сюжети СТБ про Януковича

35621
Мустафін виклав в інтернеті сюжети СТБ про Януковича

Заступник генерального директора телеканалу СТБ, керівник інформаційної служби Олексій Мустафін виклав в інтернеті у своїй колонці на «Українській правді» сюжети про річницю Януковича, які вийшли в ефір СТБ 25 лютого.

 

Обидва сюжети вийшли у випуску «Вікон-новин» о 22-й годині.

 

Однак, за інформацією ТК, був іще третій сюжет - Ганни Суряднової та Тимофія Кощія, який був знятий з ефіру о 18.00. Матеріали із цього сюжету були використані в колективному сюжеті, який вийшов о 22:00.

 

Сюжети, які вийшли о 22-й:

 

 

 

 

 

 

 

Нагадаємо, з джерел на каналі «Детектор медіа» стало відомо, що приводом для зняття сюжету 25 лютого з випуску новин о 18-й годині став дзвінок нардепа-регіонала Олени Бондаренко. Прес-служба Партії регіонів також оприлюднила заяву, в якій звинуватила «один із загальнонаціональних каналів під умовною назвою "С ... Б"» в провокації та інсценуванні подій, які дискредитують владу. Журналісти каналу в розмові з ТК заперечили факти, викладені в заяві.

 

Згодом керівник інформаційної служби телеканалу СТБ Олексій Мустафін заперечив інформацію про зняття з ефіру сюжету про обставини підготовки телепроекту «Розмова з країною» головою правління каналу Володимиром Бородянським, зауваживши, що сюжет зняв він особисто.

 

На підтримку журналістів СТБ виступив рух «Стоп цензурі!», закликавши політиків і топ-менеджмент припинити втручання в роботу ньюзруму.

 

Народний депутат, секретар парламентського Комітету з питань свободи слова та інформації Юрій Стець ініціюватиме розгляд питання про втручання в редакційну політику телеканалу СТБ на найближчому засіданні комітету, яке відбудеться 2 березня.

 

Народний депутат Арсеній Яценюк планує із цього приводу звернутися також до парламентської тимчасової слідчої комісії з питань цензури.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
35621
Читайте також
28.02.2011 17:35
Олексій Мустафін, для «Української правди»
27 402
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду