У Шустера і Кисельова обговорять річницю президентства Януковича

25 Лютого 2011
14271
25 Лютого 2011
13:31

У Шустера і Кисельова обговорять річницю президентства Януковича

14271
У Шустера і Кисельова обговорять річницю президентства Януковича

25 лютого  у політичних ток-шоу «Велика політика з Євгеном Кисельовим» на «Інтері» та «Шустер live» на Першому національному обговорюватимуть рік президентства Віктора Януковича. Про це ТК повідомили у прес-службах «Інтера» та «Савік Шустер студії».

 

Другою темою проекту Євгена Кисельова будуть «Заручники революції», де обговорюватимуться такі питання: «Скільки українців насправді працює у Лівії?», «Що на них чекає у цій країні?» і «Як події у північній Африці  вплинуть на світ?»

 

Другою темою «Шустер live» також буде доля українців у Лівії. Гостями ефіру cтануть голова ради Нацбанку Петро Порошенко, народні депутати Сергій Соболев (БЮТ), Арсеній Яценюк (НУ-НС), Володимир Олійник (Партія регіонів), Олексій Плотніков (Партія регіонів), Олег Зарубинський (Блок Литвина), Олександр Третяков (НУ-НС), В'ячеслав Кириленко (НУ-НС), один з лідерів партії «Єдиний центр» Вадим Карасьов, соціолог Євген Копатько, журналіст Віталій Портніков, заступник глави наглядової ради «УкрСіббанк» Віктор Пинзеник.

 

Також на шоу Савіка Шустера прийдуть керівник департаменту інформаційної політики МЗС України Олег Волошин, президент центру Близькосхідних досліджень Олександр Богомолов, генеральний директор «Інтерфакс-Україна» Олександр Мартиненко та головний редактор журналу «Профіль» Олена Громницька.

 

Нагадаємо, «Велика політика» стартує о 22.33, а «Шустер live» о 19.00. З 11 лютого  проект «Інтера» змінив формат і тепер у ньому не беруть участь журналісти.

 

Відзначимо, що 25 лютого о 9:00, до початку телепроекту «Пряма розмова з країною» за участі президента Віктора Януковича, на Першому національному вийшов спецвипуск «Шустер live» про підсумки першого року президентства, який вели Петро Мага й Олесь Терещенко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14271
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду