У студії з Януковичем спілкуються Панюта, Фроляк, Данилевич та ще четверо журналістів

25 Лютого 2011
38743
25 Лютого 2011
12:00

У студії з Януковичем спілкуються Панюта, Фроляк, Данилевич та ще четверо журналістів

38743
У студії з Януковичем спілкуються Панюта, Фроляк, Данилевич та ще четверо журналістів

У телепроекті «Пряма розмова з країною» за участі Віктора Януковича, що нині триває в прямому ефірі, беруть участь семеро журналістів, які представляють шість телеканалів-співорганізаторів трансляції.

 

Це Олег Панюта й Акім Галімов з «Інтера», Юрій Сидоренко з «1+1», Олена Фроляк з ICTV, Андрій Данилевич з ТРК «Україна», Лариса Губіна з 5-го каналу й Андрій Сміян з Першого національного.

 

Олег Панюта виступає в ролі модератора, він передає слово учасникам прямих включень з регіонів, з інформаційних агенцій та з кол-центру «Укртелекому». Інші журналісти братимуть участь у діалозі з президентом. Поки що (станом на 12:00) своє запитання встигла поставити лише Олена Фроляк.

 

У прямому включенні з «Інтерфаксу-Україна» в ефір виходив генеральний директор агенції Олександр Мартиненко, який озвучив деякі запитання, що надійшли на сайт агентства.

 

Згодом, близько 13:00, у прямому включенні з УНІАНу деякі запитання, що надійшли до цієї агенції, Віктору Януковичу поставив головний редактор Олександр Харченко.

 

Президент відповідає на запитання зі студії, що розташована на кіностудії імені Довженка. Як видно з ефіру, в оформленні студії використані деякі декорації ток-шоу «Велика політика з Євгеном Кисельовим», що виходить щоп'ятниці на «Інтері».

 

Нагадаємо, телепроект «Пряма розмова з країною» з Віктором Януковичем транслюють шість загальнонаціональних каналів: «Інтер», «1+1», ICTV, ТРК «Україна», 5 канал і Перший національний. Прямий ефір розпочався 25 лютого об 11:00 і триватиме три години. На Першому національному трансляція забезпечена сурдоперекладом.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
38743
Читайте також
01.03.2011 11:26
Борис Бахтєєв
, для «Детектор медіа»
71 191
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
HAOZ
4807 дн. тому
Акиму Галимому надо что-то делать с дикцией. неужели никто не слышит, как он говорит. В советское время таких бы даже в районную газету не пустили. А сейчас на самом пупулярном канале сидят шепелявые. Куда катимся?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду