X Factor прийматиме голоси через Facebook

25 Лютого 2011
10474
25 Лютого 2011
11:20

X Factor прийматиме голоси через Facebook

10474
X Factor прийматиме голоси через Facebook

У новому сезоні, який стартує у вересні 2011 року, однією з доступних систем голосувань в американському варіанті шоу The X Factor стане Facebook.

 

Як повідомляє Watcher.com.ua, так вирішили продюсери шоу у відповідь на заяву продюсерів конкуруючого шоу - American Idol - які першими впровадили можливості голосувати через Facebook. Але на відміну від American Idol, де голосування буде безкоштовним, в X Factor за можливість Facebook-голосування треба буде заплатити гроші.

 

Користувачі повинні будуть купувати собі внутрішню валюту Facebook - Credits, і нею розплачуватись за свої голоси.

 

Зараз Facebook забирає собі комісію 30% з кожної транзакції з Credits. Сторінка американського X Factor має понад 2,3 млн фанатів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10474
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду