«Супернянями» в новому реаліті-шоу «1+1» будуть Марта Штиль та Іванна Карпенко

24 Лютого 2011
20369
24 Лютого 2011
14:04

«Супернянями» в новому реаліті-шоу «1+1» будуть Марта Штиль та Іванна Карпенко

20369
«Супернянями» в новому реаліті-шоу «1+1» будуть Марта Штиль та Іванна Карпенко

Марта Штиль та Іванна Карпенко стануть «нянями» у реаліті-шоу «1+1» «СуперНяня». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

48-річна Марта Штиль - педагог з 16-річним стажем, вона здобула вищу педагогічну освіту, працювала викладачем у школі та завучем у гімназії. А 33-річна Іванна Карпенко - практикуючий психотерапевт з 10-річним стажем, закінчила факультет психології столичного університету ім. Шевченка, три роки навчалася в Нью-Йоркському університеті.

 

Загалом у кастингу на роль «суперняні» взяло участь більше 60 осіб з усієї України - це педагоги, психологи, няні та викладачі молодших класів.

 

«У результаті ми зупинилися на двох кандидатурах, - зазначила продюсер проекту «СуперНяня» Оксана Кучерова. - Марта та Іванна - два зовсім різні характери, індивідуальні підходи до родин та їхніх проблем. Марта - холодна, в міру жорстка, стильна та витримана залізна леді. Така собі британська королева чи Мері Поппінс. Іванна - м'якша, можна сказати "душка". Коли до нас надходить заявка від родини, вони разом дивляться презентацію, коментують, визначають основні проблемні точки та вирішують, хто ж із них їде в сім'ю».

 

Нагадаємо, проект «СуперНяня» - українська версія британського формату SuperNanny. За форматом це реаліті-шоу: няня приходить наводити лад у родинах, де діти «повністю вийшли з-під контролю». Няня спостерігає за поведінкою дітей та намаганням батьків з ними впоратись і надає рекомендації щодо вирішення цих проблем.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20369
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду