У Москві загинула гендиректор фонду «Академія російського телебачення» (доповнено)

19 Лютого 2011
16791
19 Лютого 2011
18:05

У Москві загинула гендиректор фонду «Академія російського телебачення» (доповнено)

16791
У Москві загинула гендиректор фонду «Академія російського телебачення» (доповнено)

У Москві сьогодні, 19 лютого, загинула генеральний директор фонду «Академія російського телебачення» Раїса Беспечна. Їй було 65 років. Про це повідомляє «Радіо Свобода».

 

За інформацією, поширеною прес-службою фонду, Раїсу Беспечну збив автомобіль у дворі її дому.

 

За інформацією сайту  «Журдом», Міхаїл Швидкой, президент Фонду «Академія російського телебачення» і колишній міністр культури Росії, в ефірі радіостанції «Ехо Москви» сказав, що смерть Безпечної стала для нього шоком. Він зазначив, що Раїса Безпечна була прекрасною людиною і професіоналом.

 

«Академія Російського телебачення» (АРТ) - некомерційна організація, що об'єднує інтереси телемовників і телевиробників всієї країни була заснована в 1994 році як «Російський Фонд розвитку телебачення» (РФРТ) з ініціативи провідних телекомпаній країни (ОРТ, ВГТРК, ТВ-6, НТВ і ряду інших), які об'єдналися для здійснення благородної мети - створення Академії Російського телебачення і премії «ТЕФІ» за вищі досягнення в області телевізійного мистецтва.

 

З 2001 року Російський фонд розвитку телебачення називається - Фонд «Академія Російського телебачення».

 

У чинному складі академії - 555 осіб. Це телевізійні топ-менеджери, телеведучі, режисери, оператори, продюсери, звукорежисери, дизайнери та інші. Пропозиції по нових кандидатурах до складу АРТ надавали компанії - засновники фонду. Списки доповнювалися кандидатурами, рекомендованими професійними гільдіями.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16791
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Diga
4813 дн. тому
Раиса Яковлевна - была удивительным, неравнодушным, талантливым человеком! На ней держалась вся работа Академии. Светлая ей память!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду