Шеф-редактор «Міняю жінку» на «1+1»: Ніяких офіційних листів від влади Дрогобича я не отримував

19 Лютого 2011
31992
19 Лютого 2011
14:41

Шеф-редактор «Міняю жінку» на «1+1»: Ніяких офіційних листів від влади Дрогобича я не отримував

31992
Шеф-редактор «Міняю жінку» на «1+1»: Ніяких офіційних листів від влади Дрогобича я не отримував

Шеф-редактор програми «Міняю жінку» на «1+1» Анатолій Єрема вважає недоцільним коментувати зняття з ефіру 20 лютого повтору реаліті-шоу за участі мешканки Дрогобича Галини Ілик, оскільки офіційного звернення з таким проханням від влади Дрогобича він не отримував. Про це пан Єрема сказав у коментарях ТК.

 

«Я чутки не можу коментувати, якщо до мене звернуться, я подивлюся, яка буде аргументація, тоді я буду коментувати. Наразі це чутки, я ні листів, ні мейлів не отримував», - каже Анатолій Єрема.

 

Як писала ТК, секретар Дрогобицької міської ради Тарас Метик, звертаючись на нараді в Ратуші до начальника відділу освіти виконавчого комітету Дрогобицької міської ради Петра Сушка, попросив його вийти на телеканал «1+1» із проханням не показувати у повторі телешоу «Міняю жінку».

 

Також шеф-редактор зазначив, що наразі перебуває в постійному контакті з Галиною Ілик і намагається допомогти їй вийти з цієї ситуації та захистити добре ім\'я - як її, так і каналу. «Наша політика така, що ми захищаємо свою репутацію і репутацію своїх героїв», - каже пан Єрема.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
31992
Теги:
Читайте також
05.04.2010 15:33
Андрій Кокотюха
для «Детектор медіа»
39 773
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду