«Пекельною кухнею» опікуватиметься ведучий із Санкт-Петербурга

18 Лютого 2011
21066
18 Лютого 2011
17:53

«Пекельною кухнею» опікуватиметься ведучий із Санкт-Петербурга

21066
«Пекельною кухнею» опікуватиметься ведучий із Санкт-Петербурга

Ведучим проекту «Пекельна кухня» для «1+1» стане кандидат із Санкт-Петербурга. Про це ТК повідомив продюсер Дмитро Харитонов, який зі своєю командою знімає шоу.

 

Ведучого проекту, за словами пана Харитонова, вибрали й затвердили, але подробиці не розголошуються до того моменту, коли буде підписано контракт.

 

«Ведучий тут не може бути гламурним. Для шоу підходить формат сержанта американської армії. Він віддав наказ - усі сказали: "Є, шеф!". Ведучий повинен бути жорстким, авторитетним, із хорошим бекграундом, великим досвідом. Ми переглянули близько 40 кандидатів із різних міст, в тому числі й в Росії. Я можу сказати, що було 2 кандидати, які нас влаштовували: один  - москвич, інший - із Петербурга. Ми вибрали людину із Санкт-Петербурга», - розповів Дмитро Харитонов.

 

Як каже пан Харитонов, на кастингу серед більше ніж 5000 охочих відібрали 16 учасників: 8 чоловіків і 8 жінок. Зйомки починаються в середині березня.

 

Також продюсер додав, що його студія готує й інші проекти: «Є низка документальних фільмів, які ми запропонували каналам, вони їх прийняли. Я просто віддаю перевагу тому, щоб спочатку зробити, потім говорити. Робитимемо проект документальних фільмів «В ліжку з ворогом», цикл із 12 фільмів про секс-шпіонаж і як його використовували в світовій історії. Також буде документальний фільм «100 грамів перемоги» про те, яку роль зіграла горілка у Великій Вітчизняній війні».

 

Як розповів Дмитро Харитонов, до запуску також готується серіал під назвою «Діаманти Сталіна» - 12 серій за романом Євгена Сухова, «який ми знімаємо для Росії і маємо намір реалізувати й на українських каналах. Я не роблю велику кількість проектів, але займаюся тим, що мені подобається, і роблю це якісно. Отже, я думаю, в нас не буде проблем із реалізацією цих проектів ані в Україні, ані в Росії».

 

Нагадаємо, проект «Пекельна кухня» - українська версія американського формату Hell's Kitchen. Шоу з'явиться в ефірі «1+1» у весняному сезоні. Переможець шоу отримує 500 000 гривень.

 

Анастасія Білякова-Бєльська, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21066
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
макс
4808 дн. тому
критика беспочвенна,вам не кажется?создатели проекта - профи. А вот,что ведущий из России,это конечно обидно очень..что, своих у нас нету?
Злий
4808 дн. тому
"""Ведучим проекту «Пекельна кухня» для «1+1» стане кандидат із Санкт-Петербурга. Про це ТК повідомив продюсер Дмитро Харитонов""" Все правильно: кацап до кацапа по кацапське! А ви, хохли, витріщайте очі! :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду