Пряма трансляція «Телезірки» на ТРК «Україна» відбудеться за участі Алена Делона

18 Лютого 2011
15453
18 Лютого 2011
15:14

Пряма трансляція «Телезірки» на ТРК «Україна» відбудеться за участі Алена Делона

15453
Пряма трансляція «Телезірки» на ТРК «Україна» відбудеться за участі Алена Делона

27 лютого о 19:20 ТРК «Україна» транслюватиме в прямому ефірі церемонію вручення премії «Телезірка», яка проводиться журналом «Теленеделя». Спеціальним гостем церемонії стане французький актор Ален Делон. Про це повідомила виконувач обов'язків генерального директора ТРК «Україна» Марина Миргородська в інтерв'ю виданню «Комсомольская правда в Украине».

 

«Головне в подібних заходах - особистості, яскраві і неповторні. Відповідно, і премія у сфері телебачення, тим більше народна, - це тільки найулюбленіші герої, актори, співаки, які отримали визнання глядачів. Зокрема, спеціальним гостем церемонії стане легенда кіно, еталон чоловічої краси, лауреат премії "Сезар" Ален Делон», - говорить пані Миргородська.

 

Ведучий церемонії - Андрій Малахов, хто стане його співведучою, поки не розголошується. Зустрічати гостей на червоній доріжці будуть ведучі проекту «Народна зірка» Ольга Полякова і Максим Неліпа.

 

За словами пані Миргородської, в шоу буде безліч «сюрпризів у виконанні українських зірок». Також вона зазначила, що у підготовці церемонії бере участь переможниця шоу «Україна має талант» Ксенія Симонова - вона малює піском презентації для кожної номінації.

 

Режисер церемонії - Конрад Смуга, хореографом-постановником буде Тетяна Островерх, головний стиліст Марина Борщевська. У шоу також візьмуть участь Злата Огневич, Володимир Гришко, Василь Лазарович, група ТНМК, Анастасія Приходько, Таїсія Повалій, а також переможці талант-шоу Асана Білялова («Народна зірка»), Олексій Кузнецов («Х-фактор») та Олексій Матіос («Фабрика зірок»).

 

Премія «Телезірка» - народний рейтинг телепродуктів і телеперсон, який проводиться журналом «Теленеделя». Щорічно глядачі голосують за улюблених акторів, телеведучих, серіали і шоу. Церемонія нагородження відбудеться в Національній опері України.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15453
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду