У Каїрі юрба побила кореспондентку CBS News (+фото)

16 Лютого 2011
19200
16 Лютого 2011
16:20

У Каїрі юрба побила кореспондентку CBS News (+фото)

19200
У Каїрі юрба побила кореспондентку CBS News (+фото)

11 лютого під час зйомок на каїрській площі Тахрір демонстранти побили спецкора служби новин американського каналу CBS News Лару Логан.

 

За офіційною версією каналу, під час урочистостей Логан та інших члени команди CBS News оточив збуджений натовп. з понад 200 осіб. Відтіснивши журналістку, молодики з натовпу били дівчину та домагалися її. Вгамувати нападників вдалося 20-ти єгипетським солдатам. Після інциденту Лару Логан доставили до готелю. Наступного ранку вона вилетіла до США, де її поклали до шпиталю.

 

Лара Логан за кілька хвилин до нападу

 

Як зазначено на сайті CBS News, від подальших коментарів канал відмовляється з поваги до журналістки та її родини.

 

Лара Логан працює на CBS з 2002 року. У якості військового кореспондента висвітлювала події в Афганістані, Іраці й Косово.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - www.cbsnews.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19200
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
asskick
4816 дн. тому
is there any hope that you'd learn to translate from english more quickly?
asskick
4816 дн. тому
is there any home that you'd learn to translate from english more quickly?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду