«РесПубліка» стартує на 5-му каналі 24 лютого, Анна Безулик планує запустити ще й неполітичний проект

16 Лютого 2011
23819
16 Лютого 2011
14:28

«РесПубліка» стартує на 5-му каналі 24 лютого, Анна Безулик планує запустити ще й неполітичний проект

23819
«РесПубліка» стартує на 5-му каналі 24 лютого, Анна Безулик планує запустити ще й неполітичний проект

«РесПубліка з Анною Безулик» стартує на 5-му каналі 24 лютого у слоті 21:30-23:00. Про це 16 лютого повідомила Анна Безулик під час презентації щотижневого суспільно-політичного ток-шоу.

 

«РесПубліка», як і попередній проект Анни Безулик, виходитиме щочетверга.

 

За словами директора нового творчо-виробничого центру 5-го каналу Дарки Чепак, це шоу стане ключовим для каналу. Пані Чепак сподівається, що воно буде «сильним та особливим, таким, якому повірять люди». Це перший проект, що стартує у новому павільйоні каналу. До кінця року 5 планує запустити лінійку тематичних програм у вечірньому предпраймі.

 

Формат шоу збережений таким, як він був у «Я так думаю». Але тепер, за словами Анни Безулик, теми розкриватимуть детальніше, буде глибокий аналіз. Тема першого випуску -  «Нова країна за нового президента». «Програми майже рік не було в ефірі, тому ми хочемо говорити про нову країну», - сказала ведуча.

 

У студію, як і раніше, запрошуватимуть двох опонентів, а крім них - ще й від двох до чотирьох  медіаекспертів, які матимуть змогу ставити запитання під час дискусії між опонентами.

 

В студії встановлять веб-камери, які зніматимуть те, що відбуватиметься в студії під час рекламних пауз. Глядачі та учасники проекту зможуть висловити свої думки та претензії до шоу. Щодо назви програми пані Безулик нагадала, що «РесПубліка» перекладається як «справа народу»: «Нам би хотілось, щоб люди нарешті зрозуміли, що наше майбутнє у наших руках. Майбутнє України - це справа народу».

 

Шеф-редактор 5-го каналу Володимир Мжельський зазначив, що сповідається на підвищення показників після запуску цього шоу, але конкретних рейтингових завдань перед командою проекту не ставили. За словами Дарки Чепак, керівництво у першу чергу цікавить розширення аудиторії та довіра людей.

 

Також пані Безулик повідомила, що має намір створити ще один дискусійний неполітичний проект. Деталі задуму вона не розкрила.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23819
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду