ICTV запустить проект за форматом America's Most Wanted з Костянтином Стогнієм

16 Лютого 2011
27626
16 Лютого 2011
12:28

ICTV запустить проект за форматом America's Most Wanted з Костянтином Стогнієм

27626
ICTV запустить проект за форматом America's Most Wanted з Костянтином Стогнієм

У новому сезоні канал ICTV запустить проект за форматом America's Most Wanted. Його вестиме Костянтин Стогній, ведучий програми «Надзвичайні новини». Цю інформацію ТК підтвердили у прес-службі каналу.

 

Як розповів раніше Костянтин Стогній в інтерв'ю «Медіаняні», канал ICTV вів переговори про покупку цього формату з американською кінокомпанією 20th Century Fox.

 

За його словами, кілька епізодів оригінальної версії проекту вже вийшло в програмі «Надзвичайні новини». Вже готовий український сценарій проекту. Як вважає Костянтин Стогній, вітчизняні студії наразі  не готові виробляти такий продукт. Тому зараз формується команда, яка поїде до США, щоб поспостерігати за зйомками цього шоу. Також пан Стогній сподівається, що у створенні програми візьмуть участь державні органи, так як в США це робить ФБР та ЦРУ.

 

Як зазначили ТК у прес-службі, наразі ще не вирішено, яка компанія займатиметься виробництвом проекту.

 

America's Most Wanted - формат, що виробляє продакшн 20th Television для американської телемережі Fox. Він поєднує елементи новин та реаліті-шоу, мета програми - допомогти впізнати та зловити найнебезпечніших злочинців, які перебувають у федеральному розшуку: убивць, грабіжників, ґвалтівників тощо. За всю історію програми було зловлено 1143 підозрюваних у скоєнні тяжких злочинів.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27626
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду