Реаліті про в’язницю для ICTV вестиме Анатолій Барбакару

14 Лютого 2011
23016
14 Лютого 2011
17:26

Реаліті про в’язницю для ICTV вестиме Анатолій Барбакару

23016
Реаліті про в’язницю для ICTV вестиме Анатолій Барбакару

Реаліті -шоу  Film.UA Television «Джентельмени на дачі» вестиме Анатолій Барбакару. Про це ТК повідомила генеральний продюсер компанії Алла Липовецька.

 

Анатолій Барбакару - в минулому картяр, який перебув п'ять років у міжнародному розшуку. Після виходу з в'язниці зробив пластичну операцію. Про своє минуле він написав книги : «Я - шулер», «Одесса мама. Каталы, кидалы, шулера», «Закон джунглей. Способы выживания», «Как карта ляжет» тощо.

 

15 лютого проект презентуватимуть у Міністерстві юстиції. «Ми розраховуємо на підтримку держави, тому що проблема адаптації ув'язнених на свободі їх також хваилює. Після цього у нас буде кастинг по тюрмах. Ми будемо спілкуватись з тими, хто добровільно заповнить анкети», - зазначила пані Липовецька.

 

«У нас відкритий кастинг. Ми розглядаємо заявки усіх, хто виходить з місць позбавлення волі, або тих, кто віднедавна на свободі, але вже позбувся ілюзій. Колишнім в'язням  дуже складно пройти період адаптації. Їм потрібна підтримка, вони хочуть бути корисними і хочуть працювати. Але їх ніхто не бере на роботу. Це просто життя у замкнутому колі», - зазначила пані Липовецька.

 

Участь у кастингу братимуть чоловіки віком  22-40 років

 

 Нагадаємо, цей проект знімається для телеканалу ICTV.

 

«Детектор медіа»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23016
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду