Журналістам заборонили фотографувати Людмилу Янукович

13 Лютого 2011
36332
13 Лютого 2011
14:02

Журналістам заборонили фотографувати Людмилу Янукович

36332
Журналістам заборонили фотографувати Людмилу Янукович

Прес-служба Донецького музично-драматичного театру заборонила журналістам фотографувати Людмилу Янукович, дружину президента України, під час вистави 13 лютого. Про це повідомляє «Газета по-українськи».

 

Перед початком вистави «Опалені коханням» за п'єсою литовських драматургів Саулюса Шальтяніса та Леонідаса Яцинявічуса «Казка про Моніку», яку відвідувала пані Янукович, журналістам повідомили, що дружину президента не можна фотографувати, а також наближатись до неї без спеціального дозволу. В кого можна отримати дозвіл, адміністрація театру не пояснила, однак дала зрозуміти, що джерелом заборони є охорона пані Янукович.

 

«Людмила Олександрівна прийшла відпочивати, а не позувати, до запитань не готувалася, до того ж, останні фото з театру їй не сподобались», - пояснили «Газеті по-українськи» в прес-службі театру. Як повідомляє газета, ймовірно, йдеться про фото з вечора пам'яті Михайла Пляцковського 16 листопада 2010 року, де Людмилу Янукович сфотографували в поцілунку з російським співаком Йосифом Кобзоном.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
36332
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
H9
4787 дн. тому
ха-ха. долой стереотипы о поведении первых ледЕй страны. да здравствует новая неледи
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду