Затримано підозрюваного в нападі на головреда газети «Незалежний кур’єр»

11 Лютого 2011
13787
11 Лютого 2011
18:10

Затримано підозрюваного в нападі на головреда газети «Незалежний кур’єр»

13787
Затримано підозрюваного в нападі на головреда газети «Незалежний кур’єр»

Міліція затримала 23-річного чоловіка, підозрюваного в нанесенні тяжких тілесних ушкоджень головному редактору газети «Незалежний кур'єр» Сергія Рибаченка. Про пише «Обком» з посиланням на «Українські новини».

 

Як повідомив журналістам перший заступник начальника УМВС у Вінницькій області Сергій Григорчук, особа зловмисника була встановлена і він був затриманий співробітниками міліції. За словами Григорчука, молодий чоловік постійного місця роботи не мав, тимчасово підробляв на станції техобслуговування.

 

Затриманий повідомив, що вийшовши в нетверезому стані разом зі своєю дівчиною з нічного клубу Н2О на проспекті Космонавтів купити цигарки й енергетичні напої, вони зустріли Рибаченка, який також був напідпитку. Між ними виникла суперечка через те, що Рибаченко наполегливо пропонував парі піти разом на пиво. В результаті молодий чоловік вдарив 45-річного Рибаченка в обличчя, через що він впав і вдарився головою об асфальт.

 

Затриманий викликав швидку і повернувся з дівчиною до клубу.

 

Як повідомляла ТК, у ніч на 2 лютого у Вінниці невідомі жорстоко побили головного редактора газети «Незалежний кур'єр» Сергія Рибаченка.

 

Наразі Рибаченко перебуває у стані штучної коми в реанімаційному відділенні Вінницької міської клінічної лікарні. Лікарі оцінюють його стан як тяжкий.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13787
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду