«Українська правда» випустила додаток для iPhone

11 Лютого 2011
25895
11 Лютого 2011
16:15

«Українська правда» випустила додаток для iPhone

25895
«Українська правда» випустила додаток для iPhone

Інтернет-видання «Українська правда» випустило додаток для перегляду матеріалів сайту на iPhone. Про це ТК повідомили в маркетинговому відділі інтернет-холдингу «Українська правда».

 

iPhone версія сайту створена спільно з компанією Stanfy. Додаток дає доступ до новин, статей, авторських колонок, фото і відеоматеріалів сайту pravda.com.ua. З 10 лютого його можна безкоштовно завантажити на Apple iTunes App Store.

 

Крім того, власники акаунту на Facebook можуть стежити за подіями в Україні на сторінці видання в соцмережі. Twitter-користувачі мають змогу отримувати заголовки головних новин з офіційного твітера «Української правди».

 

Також найближчим часом «Українська правда» планує запуск додатку і для iPad.

 

Про намір випуску додатку для iPhone головний редактор «Української правди» Олена Притула заявляла ще влітку 2010 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25895
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду