«Зроби мені смішно» повертається в ефір Нового каналу 16 лютого

11 Лютого 2011
19267
11 Лютого 2011
13:58

«Зроби мені смішно» повертається в ефір Нового каналу 16 лютого

19267
«Зроби мені смішно» повертається в ефір Нового каналу 16 лютого

16 лютого на Новому каналі стартує новий сезон гумористичного шоу «Зроби мені смішно». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма виходитиме, як і торік, щосереди. Але тепер трохи раніше - о 21:35.

 

Нагадаємо, в основу шоу «Зроби мені смішно» покладено гру «Крокодил», у яку грають постійні учасники шоу - Сергій Притула, Олександр Педан, Маша Єфросиніна - а також запрошений зірковий гість. Веде гумористичний проект директор «Русского радио» Сергій Кузін.

 

Проект стартував 23 серпня 2010 року. У грудні Новий канал запустив спецпроект «Зроби мені смішно - 2» з чотирьох випусків, останній вийшов у новорічну ніч.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19267
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Отъезд
4821 дн. тому
Программа смешная, иногда такие перлы выдают ребята, что потом на весь вечер хорошее настроение обеспечено. Маша - красавица, честно-честно.
Zum
4821 дн. тому
От не можу зрозуміти, невже керівництво каналу не бачить, що ця програма - повний ідіотизм. Вона гірша, аніж усі аншлаги і криві дзеркала разом узяті. Навіщо її продукувати і витрачати кошти?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду