Інформаційну службу групи «Україна» консультує Ігор Золотаревський

10 Лютого 2011
22912
10 Лютого 2011
18:30

Інформаційну службу групи «Україна» консультує Ігор Золотаревський

22912
Інформаційну службу групи «Україна» консультує Ігор Золотаревський

Медіагрупа «Україна» ще не визначилась із керівником ТРК «Новини», однак консультантом групи з розвитку інформаційного мовлення є Ігор Золотаревський. Про це ТК повідомили в прес-службі каналу.

 

Пан Золотаревский бере участь у розробці стратегії інформаційного мовлення телеканалів медіагрупи на 2011 рік. Окрім цього, він надає підтримку в питаннях, пов'язаних з переїздом редакції програми «События» у Київ, а також розвитком національної мережі корпунктів телеканалу «Україна».

 

Ігор Золотаревський - генеральний продюсер російської «АртМедиа групп». Окрім виробництва телепрограм та серіалів, компанія спеціалізується на створенні та дистрибуції тематичних телевізійних каналів для супутникового та кабельного мовлення.

 

Нагадаємо, запуск інформаційного каналу медіагрупи «Україна» перенесений на другу половину 2011 року. З керівником каналу компанія також іще не визначилась і продовжує проводити переговори з різними кандидатами на цю посаду.

 

Як писала ТК, з квітня 2010 року департаментом інформаційного мовлення ТРК «Україна» і запуском телеканалу «Новини» керував Сергій Попов. Але у вересні він «розчарувався» та розірвав контракт, а в жовтні став шеф-редактор ТСН на каналі «1+1». До Сергія Попова канал очолювала Оксана Зинов'єва.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22912
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду