Полтавська ОДТРК запускає ток-шоу про виховання і релігійний телепроект

10 Лютого 2011
20716
10 Лютого 2011
17:20

Полтавська ОДТРК запускає ток-шоу про виховання і релігійний телепроект

20716
Полтавська ОДТРК запускає ток-шоу про виховання і релігійний телепроект

Полтавська обласна державна телерадіокомпанія «Лтава» запускає два нові телевізійні проекти - «Тест на майбутнє» та «Вектори духовності», про це повідомляє Державний комітет телебачення і радіомовлення.

 

Обидві програми мають просвітницько-виховний характер. «Тест на майбутнє» - ток-шоу, де порушуватимуться актуальні питання сучасної освіти та виховання. До участі в програмі запрошуватимуть фахівців у різних галузях.

 

«Вектори духовності» - це проект, що спробує осмислити проблеми сучасності з позицій християнських цінностей і милосердя.

 

Як уточнили ТК на телеканалі, обидві програми виходитимуть по черзі щочетверга о 19:40 з повтором у неділю о 12:00.

 

10 лютого - в ефірі проект «Вектори духовності», а 17 лютого - «Тест на майбутнє».

 

Олександра Найда, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20716
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду