ТАВР і радіогрупа УМХ домовилися закріпити інфляцію на рівні 15%

4 Лютого 2011
15491
4 Лютого 2011
12:37

ТАВР і радіогрупа УМХ домовилися закріпити інфляцію на рівні 15%

15491
ТАВР і радіогрупа УМХ домовилися закріпити інфляцію на рівні 15%

ТАВР і радіогрупа УМХ відмовилися від практики великих знижок та оголошують про фіксацію максимального відсотку інфляції на рівні 15%. Про це йдеться в спільній заяві двох найбільших українських радіохолдингів.

 

Тепер найбільша прайсова знижка має становити не більше 20% (раніше прийнятними вважалися знижки до 65%). Такої домовленості було досягнуто 23 грудня 2010 року у ході переговорів із вісьмома найбільшими продавцями радіореклами - агенціями UMG, «Стиль Медіа», FM-Solutions, Initiative, Publicis, Optimum Media, Perekhid, Brand Media.

 

«Ми проаналізували ситуацію на рекламному ринку і помітили, що надходженню реклами на радіо шкодить непрозора система продажів, складна система особистих домовленостей, бонусів, персональних прайсових знижок, ситуативне визначення інфляції. Тому ми вирішили об\'єднати зусилля, щоб зробити ринок цивілізованішим і сподіваємося, що до ініціативи лідерів долучаться й інші гравці», - пояснює голова правління радіогрупи УМХ Валентин Резніченко.

 

«Раніше ринок був надзвичайно сегментованим, кожен з гравців пропонував свої умови продажів. Попри те, що всі розуміли, що непрозорі умови відлякують рекламодавця, але кільком десяткам гравців не вдавалося виробити спільної позиції. Нині є два лідери - ТАВР і УМХ, які мають сумарну частку понад 60%, і які прийняли консолідоване рішення, встановити на ринку, що до цього намагався уникати правил, спільні правила гри. Це початок нашої спільної активності на перспективи ринку», - додав генеральний директор групи компаній «ТАВР Медіа» Ігор Чернишов.

 

Довідка:

ТАВР - радіогрупа, що об\'єднує чотири всеукраїнських радіомережі «Русское радио», «Хіт FM», Kiss FM, «Радіо Рокс». Заснована у 2003 році. Групу очолює Ігор Чернишов.

 

Радіогрупа УМХ об\'єднує станції «Авторадіо», «Ретро ФМ», «Радіо Алла», «Європа плюс», «Джем ФМ», «Радіо Динамо», «Наше радіо», NRJ. Заснована у 2003 році. Групу очолює Валентин Резніченко.

 

Частки ринку слухання: УМХ - 29,97% і ТАВР - 29,03% (ММІ Україна 2010/2 +2010/3).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15491
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду