Вальдемар Дзікі пішов з медіагрупи «Україна». Його обов’язки виконуватиме Олексій Романюта

4 Лютого 2011
17083
4 Лютого 2011
10:13

Вальдемар Дзікі пішов з медіагрупи «Україна». Його обов’язки виконуватиме Олексій Романюта

17083
Вальдемар Дзікі пішов з медіагрупи «Україна». Його обов’язки виконуватиме Олексій Романюта

Вальдемар Дзікі остаточно залишає посаду генерального директора ТОВ «Медіагрупа "Україна"».  31 січня 2011 року закінчився термін дії чинного контракту, й обидві сторони прийняли спільне рішення не продовжувати його. Про це повідомляється на сайті телеканалу.

 

Як зазначається, нині ведуться переговори з потенційними кандидатами на посаду керівника медіагрупи. До призначення нового генерального директора його обов'язки з 1 лютого 2011 року виконує фінансовий директор телеканалу «Україна» і медіагрупи Олексій Романюта. Загальне керівництво процесами з формування медіагрупи здійснює наглядова рада, головою якої є Катерина Лапшина, директор із розвитку медійного бізнесу компанії СКМ, та управлінська команда медіагрупи «Україна».

 

Зазначимо, що Вальдемар Дзікі продовжить консультувати медіагрупу, в тому числі з питань розвитку власного виробництва.

 

«Ми вдячні Вальдемару за виконану роботу - під його керівництвом основний телеканал "Україна" продемонстрував стрімке зростання й міцно закріпився у трійці лідерів, було запущено низку нішевих каналів - "Футбол" і "Донбас", створено власний сейлз-хауз - ТОВ "Медіапартнерство", ми увійшли в інтернет-сегмент - digital ventures, почали розвивати власне виробництво», - зазначає Катерина Лапшина.

 

Як повідомляє пані Лапшина, попри зміну генерального директора, довгострокові цілі й завдання, що стоять перед медіагрупою «Україна», залишаються незмінними - це створення сильної, диверсифікованої медіагрупи, одного з лідерів ринку, здатного конкурувати з іншими гравцями в середньо- і довгостроковій перспективі.

 

«Іншими словами, ми формуємо класичний холдинг, чиє завдання - максимально ефективно управляти належними йому активами, розвивати їх, ідентифікувати можливості для зростання, шукати й реалізовувати синергії, запускати нові проекти. Тому основні його функції - це стратегічне й бізнес-планування, оптимізація використання наявних ресурсів, контроль виконання планів, фінансових і нефінансових показників, розвиток менеджерського потенціалу та підбір ключових топ-менеджерів, розвиток існуючих та нових напрямків бізнесу», - пояснює Катерина Лапшина.

 

Як писала ТК, Вальдемар Дзікі був призначений директором медіагрупи «Україна» у жовтні 2010. До цього він з 2007 року обіймав посаду генерального директора телеканалу «Україна».

 

Сам пан Дзікі планує продовжити займатися медіабізнесом в Україні, про що сказав у коментарі ТК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17083
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду