«Інтер» запустить недільний проект міжпрограмних включень

31 Січня 2011
18433
31 Січня 2011
14:03

«Інтер» запустить недільний проект міжпрограмних включень

18433
«Інтер» запустить недільний проект міжпрограмних включень

«Інтер» та «Студія Квартал-95» запускають новий проект вихідного дня «Неділя з Кварталом-95». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Це буде включення з ДОМУ, який побудував «Квартал», між програмами та фільмами недільного ефіру», - розказує автор сценарію Сергій Шинарук.

 

Міжпрограмні включення вестимуть «кварталівці»  Олена Кравець, Євген Кошевий, Юрій Крапов, Юрій Корявченков, Степан Казанін, Денис Манжосов та Олександр Пікалов. Упродовж дня ведучі з гостями обговорюватимуть теми кіно, моди, шопінгу, кулінарії, здоров\'я та спорту. Також, окрім «кварталівців», у проекті братиме участь мандрівник Павло Любимцев.

 

Програма виходитиме щонеділі з 9:00 по 18:00.

 

Для зйомок програми побудовані декорації у вигляді двоповерхового будинку: на першому поверсі спальні ведучих, на другому - кухня та вітальня з білим роялем та диваном. На роялі гратиме композитор та актор Левон Оганезов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18433
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Береза в поле
4824 дн. тому
Вот и чеши в свою мАскву)
Хаачу в Мааскву
4825 дн. тому
Клоуни в якості ведучих; фільмовий канал - заповідник Совдепії; К1 з Бузіной ... "Інтер" явно на шляху до світлого майбутнього.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду