Газета «Вечірні вісті» дистанціювалася від VVNews.info

28 Січня 2011
20361
28 Січня 2011
15:53

Газета «Вечірні вісті» дистанціювалася від VVNews.info

20361
Газета «Вечірні вісті» дистанціювалася від VVNews.info

Газета «Вечірні вісті» створила новий сайт GazetaVV.com. Про це повідомляє прес-служба медіакомпанії «Інформальянс», до структури якої входить видання.

 

За словами шеф-редактора газети Альбіни Трубенкової, останнім часом «трапляються випадки, коли ВВ помилково приписують ту інформацію, яку ми не друкували», і випадки перекручування інформації. «Тому ми уточнюємо, що несемо відповідальність тільки за інформацію на сайті gazetavv.com та просимо всі інформресурси в разі передруку наших матеріалів робити гіперпосилання саме на цей сайт», - зазначила вона.

 

Нагадаємо, що раніше сайтом газети «Вечірні вісті» був ресурс VVNews.info, який улітку 2010 року суттєво оновився: було змінено дизайн, додано низку нових рубрик, розроблено нову систему навігації.

 

Нині на сайті VVNews.info відсутня інформація про редакцію видання та контакти, окрім електронної адреси i@vvnews.info.

 

Останнім часом сайт VVNews.info кілька разів друкував сумнівні скандальні повідомлення про сина Ганни Герман Миколу.

 

За неофіційною інформацією, медіакомпанія «Інформальянс» належить представникам Блоку Юлії Тимошенко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20361
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду