ТРК «Новини» не вийде раніше липня

28 Січня 2011
2767
28 Січня 2011
11:45

ТРК «Новини» не вийде раніше липня

2767
ТРК «Новини» не вийде раніше липня

Запуск інформаційного каналу медіагрупи «Україна» перенесений на другу половину 2011 року. Про це ТК повідомили у прес-службі компанії «Систем кепітал менеджмент».

 

З керівником каналу компанія також ще не визначилась і продовжує проводити переговори з різними кандидатами на цю посаду.

 

Нагадаємо, раніше запуск ТРК «Новини» неодноразово переносили. Востаннє він планувався на кінець 2010 року. Ліцензію канал отримав ще на початку 2008 року.

 

Як писала ТК, з квітня 2010 року департаментом інформаційного мовлення ТРК «Україна» і запуском телеканалу «Новини» керував Сергій Попов. Але у вересні він «розчарувався» та розірвав контракт, а в жовтні став шеф-редактор ТСН на каналі «1+1». До Сергія Попова канал очолювала Оксана Зинов'єва.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2767
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
чмычвпмыв
4835 дн. тому
TV-profi потому что технически канал работает! Какой же ты профи если это не знаешь!
TV-profi
4835 дн. тому
Канал ТРИ года ( по закону -год) не запускается , а НацРада лицензии не лишает... А почему?
Otar Dovzhenko
4835 дн. тому
:)) синхронізують запуск із новим сезоном 5 каналу
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду