Інститут Горшеніна реорганізувався у Gorshenin Group – задля приєднання до європейської піар-агенції

24 Січня 2011
11166
24 Січня 2011
19:40

Інститут Горшеніна реорганізувався у Gorshenin Group – задля приєднання до європейської піар-агенції

11166
Інститут Горшеніна реорганізувався у Gorshenin Group – задля приєднання до європейської піар-агенції

Київський інститут проблем управління імені Горшеніна реорганізовано, і на його базі створено міжнародну експертно-комунікаційну групу Gorshenin Group. Про це повідомляє офіційний сайт Інституту Горшеніна.

 

Gorshenin Group включає в себе три структурних підрозділи:

- Gorshenin Institute - незалежний неприбутковий аналітичний центр;

- Gorshenin Consulting - агенція, що займається управлінським консалтингом, фінансовим і комерційним піаром, політичним консультуванням;

- Gorshenin Media - медіахолдинг, що включає в себе мережу інформаційних агенцій «Мост» («Мост-Днепропетровск», «Мост-Харьков», «Мост-Одесса»), а також інтернет-портал «Левый берег» (Lb.ua).

 

Як зазначено в повідомленні, реорганізація відбулася у зв'язку з майбутнім входженням Gorshenin Group «до родини найбільшого європейського піар-агентства».

 

Директор департаменту комунікацій Gorshenin Group Володимир Застава у коментарі ТК поки не зміг розкрити назву піар-агенції, з якою об'єднується українська комунікаційна група. «Процес входження зараз у розпалі, і ми очікуємо, що він успішно завершиться в Парижі в третій декаді лютого», - сказав пан Застава.

 

Зазначимо, що керує групою рада директорів на чолі з президентом Gorshenin Group Вадимом Омельченком. Віце-президентами є Віктор Соколов і Олексій Лещенко. До ради директорів також входять Ксенія Василенко (Соня Кошкіна, директор з медіапрограм), Наталія Козлова (виконавчий директор), Євген Курмашов (директор з політичних програм), Володимир Застава (директор департаменту комунікацій), Вадим Бартков (директор з досліджень), Ірина Кужель (директор з медіамоніторингу й аналітик), Марина Ткаченко (директор з програм розвитку людського потенціалу), Дмитро Остроушко (керівник міжнародних програм).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11166
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
хехе
4811 дн. тому
ты дураг того лещенко сережа зовут и он стоит куда больше любой УП или любого Горшенина он круче всех
сто тисяч
4811 дн. тому
Лещенко перейшов з УП в Горшенина????
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду