У «Зірка + Зірка–2» змагатимуться Полякова, Седокова, Делієв, Рибак, Логінов та інші

24 Січня 2011
15580
24 Січня 2011
12:02

У «Зірка + Зірка–2» змагатимуться Полякова, Седокова, Делієв, Рибак, Логінов та інші

15580
У «Зірка + Зірка–2» змагатимуться Полякова, Седокова, Делієв, Рибак, Логінов та інші

Телеканал «1+1» визначив перелік артистів, які візьмуть участь у другому сезоні шоу «Зірка + Зірка».

 

Як повідомляє прес-служба каналу, у «Зірка + Зірка-2» заспівають Ольга Полякова, Сергій Горобченко, Георгій Делієв, Надя Дорофєєва, Олеся Железняк, Леонід Агутін, Денис Рожков, Лама, Олександр Рибак, Катя Кузнєцова, Віктор Логінов, Анна Седокова (нагадаємо, у весняному сезоні вона вестиме на ICTV шоу «Жіноча логіка»), гурт «НеАнгели», Станіслав Костюшкін (з гурту «Чай вдвоем»), Тетяна Лазарєва, Євген Нікішин (КВН-ник), Анастасія Стоцька, Оскар Кучера, Віталій Козловський, Дана Борисова, Кирило Андрєєв («Іванушки Інтернешнл»), Олена Воробей, Андрій Соколов, Каша Сальцова (гурт «Крихітка») та Фагот.

 

Склад 13 дуетів, які й будуть змагатися за перемогу в шоу, «1+1» назве в ефірі першої програми «Зірка + Зірка-2».

 

Як уже повідомляла ТК, ведучими «Зірка + Зірка-2» стануть Юрій Горбунов та переможці першого сезону проекту Василіса Фролова й Іван Дорн. Інші учасники першого сезону теж з'являтимуться в «Зірка + Зірка-2» - щотижня хтось із них займатиме місце в журі проекту разом з Лаймою Вайкуле, Потапом та Вєркою Сердючкою.

 

Нагадаємо, перший сезон шоу «Зірка + Зірка» за форматом Stars On Stage компанії Zodiak Television стартував в ефірі «1 +1» у вересні 2010. Участь у проекті взяли Руслана Писанка, Гарік Кричевський, Ольга Будіна, Марія Берсенєва, Олександр Буйнов, Анна Семенович, Олексій Панін, Сергій Звєрєв, Настя Каменських та інші.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15580
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду