Оголошено в розшук людину, яка останньою бачила Василя Климентьєва

20 Січня 2011
13793
20 Січня 2011
14:29

Оголошено в розшук людину, яка останньою бачила Василя Климентьєва

13793
Оголошено в розшук людину, яка останньою бачила Василя Климентьєва

Міліція оголосила в розшук людину, яка є носієм важливої інформації про зникнення головного редактора харківської газети «Новий стиль» Василя Климентьєва. Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Василь Фаринник 20 січня, на прес-конференції в Києві, пише «Інтерфакс-Україна».

 

За словами заступника міністра, оголошений у розшук є «носієм важливої інформації», і з його допомогою можна було б розкрити справу про зникнення Василя Климентьєва. Заступник міністра нагадав, що саме ця людина була з журналістом у день його зникнення.

 

Василь Фаринник розповів, що наразі міліція не ідентифікувала в жодному з «невпізнаних трупів» Василя Климентьєва.

 

Нагадаємо, що про зникнення засновника і головного редактора газети «Новий стиль» Василя Климентьєва стало відомо 12 серпня. 15 серпня слідчим відділом Дзержинського РВ ГУМВС у Харківській області порушено кримінальну справу за ст. 115 КК України (навмисне вбивство). Кримінальна справа перебуває під особистим контролем Президента України Віктора Януковича.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13793
Читайте також
03.08.2012 16:36
Наталія Данькова
, Вікторія Білаш
31 010
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду