«Команда мрії» за форматом Kick The Pros стартує на «Інтері» 21 лютого

20 Січня 2011
23963
20 Січня 2011
14:13

«Команда мрії» за форматом Kick The Pros стартує на «Інтері» 21 лютого

23963
«Команда мрії» за форматом Kick The Pros стартує на «Інтері» 21 лютого

Спортивне реаліті-шоу «Команда мрії» телеканалу «Інтер» і «Савік Шустер студії» стартує на «Інтері» 21 лютого, повідомляє прес-служба каналу.

 

За інформацією каналу, програму виробляють за придбаним форматом Kick The Pros, що мав успіх у Німеччині та Великій Британії.

 

19 січня розпочався всеукраїнський кастинг для проекту. З усіх зареєстрованих учасників будуть відібрані 44 особи - по чотири претенденти на кожну ігрову позицію в команді.

 

Після цього з 21 лютого до фінального матчу тренерський штаб і ведучі Савік Шустер, Олексій Михайличенко і Євген Кошовий відбиратимуть команду (22 гравці), яка й зіграє проти збірної України. Кожен тиждень учасники проекту будуть приїжджати на два дні до Києва і тренуватися на Олімпійській базі України, де визначатимуться двоє гравців відповідно до позиції в команді, які й залишаться у складі народної збірної.

 

Коли остаточний склад «збірної мрії» буде визначений, 22 учасники почнуть екстремальні тренування. Вони тиждень житимуть на тренувальній базі і не матимуть змоги залишати її до самого матчу зі збірною України.

 

Наприкінці травня або на початку червня відбудеться матч учасників шоу зі збірною України, що транслюватиметься в прямому ефірі.

 

Проект уже має власний сайт www.dreamteam.org.ua, на якому можуть зареєструватися всі охочі взяти участь у кастингах.

 

Нагадаємо, проект «Команда мрії», який раніше презентували під назвою «Матч твоєї мрії», виробляє «Савік Шустер студія».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23963
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
IBAH3XYCTA
4809 дн. тому
Сьогодні був зі своїм 2-ю-рідним братом на цьому позорищі. За таку організацію відбору я б організаторам повідривав ноги і руки. Хлопці стояли на морозі по кілька годин, тобто на гру приходили вже дійсно дерев'яні (я грівся в той час в машині :) ). На те, що збір не був у опалювальному приміщенні матюкались навіть люди зі сторони організаторів. Тренера дійсно забили болт на гравців: із 600 гравців треба відібрати 50 тобто 12 людей на 1 місце. В грі було 2 команди по 6 чоловік. Тобто тренер мав видивитись із гри 1 людину після кількох годин на морозі. Фактично відбір по принципу:"Пальцем в небо". Після того, як брат відіграв йому ніхто нічого не сказав. Ми постояли, помялись, ні в кого нічого не вияснили і відправив брата додому (він із Закарпаття). Але в принципі для нашої держави це нормально - бидлостан, мля!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду