Претендент на «Укртелеком» запропонував «Українській правді» угоду на інтерв’ю з передбаченим штрафом у 300 тис. доларів

19 Січня 2011
13608
19 Січня 2011
19:03

Претендент на «Укртелеком» запропонував «Українській правді» угоду на інтерв’ю з передбаченим штрафом у 300 тис. доларів

13608
Претендент на «Укртелеком» запропонував «Українській правді» угоду на інтерв’ю з передбаченим штрафом у 300 тис. доларів

Пітер Гольдшайдер, керуючий партнер приватної австрійської компанії EPIC (EPIC Services Ukraine), що претендує на приватизацію «Укртелекому», погодився дати інтерв'ю інтернет-виданню «Економічна правда» (входить до групи «Українська правда») лише у випадку підписання двосторонньої угоди. Про це повідомляє «Економічна правда».

 

Пропонована угода передбачала, що «Українська правда» може наводити коментарі чи відповіді на запитання тільки в одній статті, яку готує з приводу приватизації, а надалі публікувати чи в інший спосіб використовувати статтю (її частини) з коментарями EPIC або іншу інформацію, отриману від EPIC, тільки за умови отримання попередньої письмової згоди. Угода мала передати австрійській компанії необмежені права на журналістський матеріал, а за порушення умов договору видання мусило б заплатити штраф у розмірі 300 тисяч доларів.

 

У відповідь «Економічна правда» запропонувала зустрічну пропозицію з власним поглядом на умови співпраці, на що отримала відмову та готовність зменшити розмір можливого штрафу на 25%.

 

 


 

 

З огляду на це видання вкотре звертається до усіх учасників приватизації з проханням надати офіційний коментар щодо умов та особливостей приватизації державного монополіста, особливо з огляду на високу суспільну значимість «Укртелекому» та його продажу.

 

Нагадаємо, що EPIC (EPIC Services Ukraine), інтереси якої в Україні представляє її дочірня структура ESU, є єдиним претендентом на приватизацію «Укртелекому».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13608
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду