Газета «Дело» стане тижневиком

19 Січня 2011
12352
19 Січня 2011
15:32

Газета «Дело» стане тижневиком

12352
Газета «Дело» стане тижневиком

Видавництво «Економіка» переводить газету «Дело» на щотижневий формат. Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна» із посиланням на власні джерела у видавництві.

 

Неофіційна інформація про перетворення «Дела» на тижневик з'явилася наприкінці 2010 року. «Детектор медіа» очікує на офіційний коментар «Економіки» з цього приводу, але поки що видавництво його надати не готове.  Сьогодні у піар-відділі  нам зазначили, що розкажуть про все, «коли прийде час».

 

За даними «Інтерфаксу», у в'язку зі зміною формату обсяг номеру «Дела» буде збільшено з 8 до 16 шпальт.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», влітку «Дело» вже скорочувало періодичність виходу з 5 до 3 разів на тиждень.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12352
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ЖеЖе
4839 дн. тому
Очень жаль. Тупые менеджеры угробили неплохое издание и прогресивную команду. А делать еженедельник из ежедневки - это тупик. Чем заканчивается такая практика, всем известно. Вспомните, Киевские ведомости, 24, и прочее и прочее.
SamTakyj
4839 дн. тому
А передплату на 2011 рік вони проводили як щоденник? Круто!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду