Сергій Кутраков вестиме «Новий погляд», а Дмитро Колчинський залишив Новий канал

17 Січня 2011
17827
17 Січня 2011
20:07

Сергій Кутраков вестиме «Новий погляд», а Дмитро Колчинський залишив Новий канал

17827
Сергій Кутраков вестиме «Новий погляд», а Дмитро Колчинський залишив Новий канал

Із січня ведучим документального проекту «Новий погляд» на Новому каналі став журналіст «Репортера» Сергій Кутраков. Про це повідомляє прес-служба Нового каналу.

 

За словами шеф-редактора проекту Оксани Безрутченко, він легко влився до творчої команди і вже «закидав колег ідеями незвичних експериментів» для наступних випусків програми.

 

«Сергій - з тієї породи журналістів, які все прагнуть дослідити особисто. Якщо він вирішив з'ясувати, наскільки страшно пірнати в ополонку взимку, - йшов і пірнав сам. Якщо хотів зрозуміти, чим живуть шахтарі, - спускався до шахти», - коментує шеф-редактор. Єдине, на що вона скаржиться - що Сергій Кутраков залишається надто серйозним у кадрі.

 

Тим часом колишній ведучий і режисер «Нового погляду» Дмитро Колчинський залишив Новий канал, про що повідомив у коментарі ТК. «Так, це розлучення, - розповів він. - Виникло багато причин професійного плану. Термін створення програми не влаштовував: на неї давався тиждень, а вимоги висувалися такі, як до виробництва Бі-бі-сі. І це фактично була монтажна програма, яка створювалася режисерами монтажу, а не автором».

 

За словами пана Колчинського, «нестиковки» з керівниками проекту почалися кілька місяців тому: «Офіційно мені закидали, що я не є журналістом, тому не можу презентувати програму в тому руслі, як їм потрібно. Я перейшов у роль "говорящей головы". Якщо в першій програмі я виступав як автор, то в наступних уже не міг цього робити - бракувало часу».

 

Зараз Дмитро Колчинський співпрацює як режисер з телеканалами «Інтер» і «Україна» над двома абсолютно новими проектами, які готуються до запуску в новому осінньому сезоні. Окрім цього, він разом з Лігою змішаних єдиноборств «М-1 Україна» та з відомим спортивним продюсером, ім'я якого поки не розголошує, розробляє новий проект, пов'язаний з «боями без правил», які пан Колчинський коментував на каналі «Мегаспорт». «Це новий формат, у якому аматори змагатимуться з професійними бійцями, - чимось подібний, але серйозніший за "Побий хулігана" каналу MTV. Зараз ми знімаємо пілот. Програма розрахована на ті канали, які зацікавлені в чоловічій аудиторії», - зазначив автор.

 

Нагадаємо, документальний проект «Новий погляд» стартував на Новому каналі 24 серпня і виходить щотижня хронометражем 45 хвилин. Кожен випуск присвячений окремій темі, яка хвилює людей (здоров'я, харчування, історія тощо).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17827
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду