Прем’єра «Кумівських байок» на Першому національному – 13 січня

12 Січня 2011
23784
12 Січня 2011
15:41

Прем’єра «Кумівських байок» на Першому національному – 13 січня

23784
Прем’єра «Кумівських байок» на Першому національному – 13 січня

Перший національний покаже прем'єру комедійного фільму «Кумівські байки» на Старий Новий рік, 13 січня, о 21:20. Про це повідомляє прес-служба НТКУ.

 

Нагадаємо, продюсерський центр «Аврора» на замовлення Першого національного розпочав зйомки проекту у середині листопада 2010. Ідея, сценарій та режисура проекту - Віктора Андрієнка та Ігоря Письменного

 

«Коли ми обговорювали день виходу фільму в ефір, дата 13 січня була вибрана не випадково. Підсвідомо, незважаючи ні на що, українці продовжують святкувати Старий Новий рік, і хотілося відновити старі традиції, які полягають не лише в салаті "Олів'є" та фільмі "Іронія долі", а і в гарному настрої в теплому сімейному колі», - прокоментував Віктор Андрієнко.

 

Повтор фільму - 16 січня о 19:00.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23784
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду